2015. augusztus 18., kedd

1.Fejezet - Bevezetés




              Hirtelen valami a fejemen landolt. A fejemet elérve, reccsenést hallottam, majd csak annyit éreztem, hogy ez a valami végigfolyik a hajamon, de még az arcomra is jut belőle. Kezemmel egyből odanyúltam, majd láttam ahogy ujjaim között ott van a ragacsos átlátszó, nyomokban sárga trutyi. Egyből tudtam mi az: tojás.
  -A francba már! Ezt most minek kellett? - néztem idegesen az egy emelettel fölöttem álló hét fiúra. De itt álljunk meg egy percre, mert nem fogtok semmit sem érteni. És én sem. Kezdjünk mindent a leges legelején.

   Kim Sun-Hi vagyok, tizennyolc éves, kitűnő tanuló. A nevem jóságot és boldogságot jelent. A régi iskolámban, Szöul legjobb iskolájában évfolyam első. Rengeteg külön órára járok, mint például a tánc, rajz, szobrászat. Igen, imádom a művészeteket. Hosszú, fekete hajam van aminek minden egyenes előrelógó tincsét egy masnival szoktam hátra fogni. A külsőmet a gyönyörű nagymamámtól örököltem, ezzel együtt a magasságomat is ami százötvenöt centi. Igen, nem nagy, de édesanyám mindig azzal vigasztalt, hogy a jóból nem adnak sokat.

  Tökéletes életem volt. Tökéletes, szinte már mesébe illő. Édesapám egy hatalmas cég fejese, édesanyám a minta nő, aki reggelivel és vacsorával várja a férjét, emellett figyel, hogy mindig üdén és szépen nézzen ki. És ott voltam én is, a kiváló tanuló, hibátlan magaviselettel az ország egyik legjobb iskolájában. Mintha egy álom lenne.
  De beütött a baj. Apa cége tönkre ment, egy csapásra munka nélkülivé vált. Nem tudtuk fizetni a nagy házra az adókat, így Szöul leggazdagabb negyedéből egy szegény környékre kellett költöznünk. Mondhatom nagyon örültem.
 És hogyan kerülnek a képbe a fent említett fiúk?

   Nos az új, szegény környék hozza magával az új, átlagon aluli iskolát. Ebbe az iskolába kell járnom nap mint nap, ahol már lassan fél éve keseríti meg az életemet hét srác. Őket az iskola diákjai "A Banda"-ként, vagy "Bangtan"-ként emlegetik. Az egész iskolára hatással vannak és csak úgy bomlanak utánuk a lányok. De beszélek külön is a tagokról.


  Először is ott van Suga. Igen ez a beceneve, az igazi nevével nem vagyok tisztában, de nem is érdekel. A szülei a környék legnagyobb maffiózói. A srác nem nagy darab, vékonyka, de a szava sokat ér. A lányok bolondulnak érte, csak úgy, mint a többi tagért.
  A legidősebb tag, Jin. Osztályismétlő. Pedig nem buta, van esze, még sokra vihetné, de önszántából bukott meg, hogy a Bandával maradhasson. Nem látom sok értelmét, de ha neki így tetszik..
  Ott van még a törő-zúzó gép is Rap Monster. Egy újabb beceneves fiú, akinek szintén nem tudom az igazi nevét. Róla annyit fontos tudni, hogy szokása szétverni a tárgyakat, rosszabb esetben az embereket.
  A leghülyébb fickó az egész közül nem más mint V. Csupán egy betű, de többet nem is érdemel. Fogadni merek, hogy az igazi neve baromi hosszú, ezért választott ilyen rövid becenevet. Annyit említenék meg, hogy teljesen kiszámíthatatlan, még a bandatagok számára is, de a Bandában a helye, mivel a szülei fegyverkereskedők. Nem mondom.. szép foglalkozás.
  A csapatban remény is található. Nem viccelek, az egyik tag neve, bocsánat, beceneve J-Hope. Rettentő gyorsan fut és nagyon cseles. Ez a két tulajdonsága arra utal, hogy szeret lopkodni. Ha a Bandának valamire szüksége van, azt általában ő szerzi meg.
  A legfiatalabb tag, Jungkook. Egy osztállyal lejjebb jár a többieknél. Hála Istennek, nem osztálytársam, de egy évfolyamba járunk. Igazi nőcsábász. Ő az a fickó, aki teljes mértékben kihasználja, hogy a Bangtan tagja lehet. Minden éjszakáját más lánnyal tölti.
  És az utolsó tag, akit szándékosan hagytam a végére, Jimin. Alacsony termete ellenére ő a Banda vezetője, szava a fiúk számára parancs. Kidolgozott teste és jóképű arca miatt nem csak az iskolás lányoknak, de még a fiatalabb tanároknőknek is megindul a Niagara a lábuk között. Ez mind szép és jó, de a srác örök agglegény. Senki sem elég jó neki. Persze vannak egy éjszakás kalandjai, de ennél több sosem. Az ő családjáról semmit sem lehet tudni.

  Most kérdezheted, hogy miért bántanak engem és az iskola tanácsa miért nem tesz ellenük semmit.
  Nos a két tag családfája, a maffiózók és a fegyverkereskedők miatt az iskola fél a balhétól, inkább eltűrik és figyelmen kívül hagyják a dolgokat amiket a Banda művel. A suli addig nem lép fel ellenük, amíg nem tesznek senkiben komolyabb kárt.

  Azt, hogy miért vannak rám szállva, és miért az én életemet gyötrik, nem tudom. Talán mert más vagyok mint a többiek, mert gazdagabb környékről érkeztem, mert jó tanuló vagyok, vagy csak mert fél éve járok ide. Nem tudom.. De a bántások mostanában kezdenek egyre komolyodni és ennél csak rosszabb lesz.



                                               _____________________________

2 megjegyzés:

  1. Szia. Hát ez elképesztő lesz, nekem nagyon tetszik, és olvasni fogom. Van tehetséged az íráshoz, az biztos. Ami különösképp tetszett: Megindul a Niagara a lábuk között. xD Hát ez hatalmas volt. :D Ja és hogy Jimint a banda élére tetted. Jó egy olyan történetet olvasni, ahol nem a megszokott felállások vannak, mint pl: RapMon a vezető/leader. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Hajrá ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3 Én sem olvastam még ilyent, hogy más lenne a vezér és nagyon örülök, hogy tetszik az elképzelés. :) Nagyon örülök, hogy írtál, sokat számít! Remélem a többi rész is tetszeni fog!

      Törlés